Hallo, mijn naam is Angelique Roersen

Ik ben 50 plus, moeder van een volwassen zoon, woon in Amersfoort en middels voetreflextherapie en massages geef ik mensen diepe ontspanning en ondersteuning in tijden van overprikkeling, stress, ontwikkelingsprocessen, zwangerschap, veranderingen, herstel, verliesverwerking etc.

Ik ben open minded, denk niet in hokjes, hou van hartelijkheid, plezier hebben in wat je doet, vrij kunnen zijn wie je bent, lachen en kan genieten van leuke spontane ontmoetingen. Ik hecht waarde aan echte verbinding, oprechtheid & openheid.

Na een aantal jaren in het bedrijfsleven gewerkt te hebben wilde ik het roer omgooien en heel iets anders gaan doen.  

Voetreflex…ik had er nog nooit van gehoord! Toch ben ik spontaan begonnen met een opleiding voor voetreflextherapie. Ik volgde mijn gevoel, mijn intuïtie, waar ik destijds eerlijk gezegd nog helemaal geen weet van had. Het volgen van mijn gevoel bleek een schot in de roos. Het werk als voetreflextherapeut en masseur past mij namelijk als een schoen.

Naast het geven van massages word ik heel blij van pure etherische oliën en klankschalen. Deze zet ik dan ook regelmatig in tijdens de massages. Zo combineer ik het beste van deze werelden. De wereld van de klanken, trillingen, frequenties en die van de geuren en etherische oliën. 

Mijn ontspanning vind ik door onder andere  wandelen in het bos met mijn hond, muziek (van trance tot licht klassiek) het maken van producten met pure ingrediënten en etherische olie, bereiden van een lekkere maaltijd of het bakken van mijn favoriete cake van amandelmeel, walnoten en dadels. Bovendien zijn mijn vriendschappen mij dierbaar en voor de ultieme ontspanning laat ik mij ook graag met aandacht masseren. Ik heb dat gewoon nodig!

Met plezier ontmoet ik jou graag in mijn praktijk.